Przemo1CK Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Witam To moja najświeższa produkcja w małej skali. Flakpanzer V, czyli Pantera Dragona na stalowych kołach z żywiczną wieżą Kora Models. Podstawka to moja produkcja + zniszczony fabryczny komin firmy Mig Productions. Można było zobaczyć w Bytomiu Pozdrawiam Przemo Cytuj
Nugget Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 No Kolego widziałem w Bytomiu, i szczerze mogę Cię uznać za elitarnego w skali 1:72. Cytuj
Seb Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Idealne "wtopienie" się pojazdu w otoczenie Pzdr Cytuj
Sandman Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Bardzo ładnie! gratuluję! Jest możliwość wrzucenia większych zdjęć? Chętnie przyjrzałbym się szczegółom. Cytuj
skala72 Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Prezentuje się bardzo ładnie, tylko ... co robi tam cały pancerze z silnika? Trochę dziwnie to wygląda. Cytuj
Przemo1CK Napisano 4 Marca 2012 Autor Napisano 4 Marca 2012 Witam Odpowiedź jest prosta. Model wykonałem pod kategorię "otwartą". Płyta jest zdjęta, aby widać było atrapę silinka. Płytka zamocowana jest na podstawce blue-tackiem, żeby nie zaginęła, czy też nie nastąpiło jej uszkodzenie podczas transportu Pozdrawiam Przemo Cytuj
Dumo Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Bardzo ciekawa diorka, wykonanie na wysokim poziomie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi