Przemo1CK Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam To moja najświeższa produkcja w małej skali. Flakpanzer V, czyli Pantera Dragona na stalowych kołach z żywiczną wieżą Kora Models. Podstawka to moja produkcja + zniszczony fabryczny komin firmy Mig Productions. Można było zobaczyć w Bytomiu Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 No Kolego widziałem w Bytomiu, i szczerze mogę Cię uznać za elitarnego w skali 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Ładna praca w małej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Idealne "wtopienie" się pojazdu w otoczenie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Bardzo ładnie! gratuluję! Jest możliwość wrzucenia większych zdjęć? Chętnie przyjrzałbym się szczegółom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Twoje prace są najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Prezentuje się bardzo ładnie, tylko ... co robi tam cały pancerze z silnika? Trochę dziwnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Witam Odpowiedź jest prosta. Model wykonałem pod kategorię "otwartą". Płyta jest zdjęta, aby widać było atrapę silinka. Płytka zamocowana jest na podstawce blue-tackiem, żeby nie zaginęła, czy też nie nastąpiło jej uszkodzenie podczas transportu Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Bardzo ciekawa diorka, wykonanie na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi