KARP Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ostatnio zacząłem bawić się modelarstwem do wykonania nie których elementów używałem żywicy poliestrowej ale lubi ona pękać jak porcelana wiec dlatego szukam czegoś w zamian. Głównie szukam jakiegoś materiału który w formie schnącej jest konsystencja zbliżony do żywicy bądź wody. A gdy zeschnie jest jak czarny plastik w zderzakach itp. Liczę na wasza pomoc i z góry dziękuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Co to jest "dorada" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ryba z rodziny prażmowatych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Podobno całkiem smaczna, wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Ryba z rodziny prażmowatych. Też o tym słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KARP Napisano 13 Marca 2012 Autor Share Napisano 13 Marca 2012 Chodziło mi o porade ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Zastanawiałem się, czy czasem nie chodzi Ci właśnie o poradę... Doszedłem do wniosku, że na klawiaturze ,,p'' jest zbyt daleko od ,,d'' i jesteś miłośnikiem rybołówstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 No to prawie w "podobie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Mnie zmylił nick autora wątku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Nie jestem tu specem, ale jak kleiło się dziury w łódkach, dodawało się jako trzeci składnik zmiękczacza, żeby żywica nie pękała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KARP Napisano 15 Marca 2012 Autor Share Napisano 15 Marca 2012 Jeśli taki zmiękczacz rzeczywiście jest to gdybym dowiedział się jego nazwy rozwiązałoby to moje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi