Christophorus21 Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Panowi (i Panie ) Dzisiaj zobaczyłem coś takiego na stronie Academy: I powiem tylko jedno - MNIAM! Ciekawe ile to cacko będzie kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 A jaki to ma związek z działem do którego wrzuciłeś swój post? Bo tak patrzę - ni to samolot, ni to śmigłowiec... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 30 Marca 2012 Autor Share Napisano 30 Marca 2012 Noo... Zaraz... To jest nowość w kategorii "Pojazdy wojskowe"... Czyli chyba powinna pojawić się w tym dziale, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Noo... Zaraz... To jest nowość w kategorii "Pojazdy wojskowe"... Czyli chyba powinna pojawić się w tym dziale, nie? No tak ..... ale Ty zamieściłeś to w dziale lotniczym i Moderator musiał przenieść tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Super.Co do merytoryki sie nie wypowiadam bo za cienki jestem.Doceniam wysilek firmy ale czy nie lepiej bylo dac ogniwkowe gaski niz figurantow? Naprawde mierzenie sie w dziedzinie figurek (chodzi o glowki)z firmami zywicznymi ma ciemna przyszlosc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 A czy to nie przypadkiem Eduard sprzed kilku lat przepakowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 31 Marca 2012 Autor Share Napisano 31 Marca 2012 Co do pierwotnego umieszczenia tematu to racja... Zagapiłem się i umieściłem nie tam gdzie trzeba. Mea culpa. Wydaje mi się, że Academy da do tego Hetzera gąsienice ogniwkowe. Swoją drogą ciekawe jak będzie wyglądać ta cała taśma do kamuflażu... Wygląda mi to na gotowy szablon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Wiadomo coś kiedy Hetzer będzie dostępny? Maski wykładają na taśmę jednorazowego użytku, ale dla kogoś kto zbuduje ten model prosto z pudła to bardzo fajne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 31 Marca 2012 Autor Share Napisano 31 Marca 2012 Niestety na razie nie wiadomo nic o tym kiedy pojawi się w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Kurde, hetzer marzy mi się już od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi