Mikele Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam, Po długich walkach model skończony. Zestaw pantery przyjemniejszy w obróbce niż bliźniacze ZTS Plastyk czy Mastercraft, choć to niby to samo, ale jakość wykonania części ciut lepsza, za to srodze zawiodłem się na kalkomaniach, świecą się jak ....... i to pomimo zastosowania wszelkiej maści specyfików. Do ideału brakuje mu wiele. Tak czy inaczej to ostatnia moja suka prosto z pudła, kolejne będą juz tylko z przeróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Jak pamiętam, Su startował w kategorii Standard w konkursie i myślę, że gdyby tak dotarł do mety, to można by się liczyć z podium. Osobiście dzięki za wybór wersji malowania z prawdziwymi szachownicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Startował startował, patrząc po wyniku mojego syryjskiego miga sądzę, że patriotyczny akcent w postaci szachownic byłby lepszym zagraniem ;) ps. Zrobiłem jeszcze zdjęcie ze "starszym bratem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawicz Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 KKR'ek przy tym malowaniu samolotu to tak trochę nie bardzo No i albo mi się wydaje albo szachownice są rozmieszczone w złych miejscach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie Ci ta suka wyszła ,Mikołaj ma racje w Konkursie miał byś podium ale zabrakło m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 KKR'ek przy tym malowaniu samolotu to tak trochę nie bardzo No i albo mi się wydaje albo szachownice są rozmieszczone w złych miejscach ;) No jak teraz patrzę po zdjęciach oryginału to szachownice mogłem połozyć dokładniej A że takie malowanie i podwieszenia? Miał być pudełkowy, to jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Za sam temat należy się pochwała. Brakuje tu nieco detali, no ale jak z pudła to z pudła. Sam kiedyś popełniłem zestaw Pantery dawno temu i napewno nie jest to łatwa i lekka robota. Fajnie jest mieć takiego Su w kolekcji, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Cieszę się, że model się podoba Pierwsze podrygi w gimpie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Fajnie wyszedł ten podryg ;) Trochę jakby lewitował, ale nie rzuca się to w oczy. Co do błyszczących kalkomanii, to przyklejaj je mokrym sidoluxem, tak jakbyś stosował SOL, wtedy całkowicie eliminujesz efekt srebrzenia. Co prawda przy dużych kalkach może być problem z liniami podziału, bo po wyschnięciu sido SOL już nie zadziała, ale w przypadku napisów eksploatacyjnych sprawdza się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi