MrBat Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Witam, Reggy mnie ostatnio ochrzanił, że nie mogłem poświęcić tych dwóch godzinek na wykończenie tego maleństwa, więc się wziąłem i go skończyłem. Zestaw to Revell (przepak MB) z drobnymi poprawkami własnymi. Pigmenty generalnie popsuły efekt, ale sami oceńcie. Reszta zdjęć TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Mi się podoba i pigmenty moim zdaniem polepszyły efekt Mam tylko 2 ale, a mianowicie chłopcy troszke się przypiekli i rączki mechanikowi mógłbyś troszcze pobrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Kozacki mikrus. Ja ze swojej strony dodałbym jeszcze: -zamek działa powinien być bardziej wytarty w środku -takie fajne dyskretne obicia na płytach bocznych zrobiłeś a przedział bojowy dziewiczy -na niektórych zdjęciach fajfocle się walają to jest skandal -Twoje figurki są jeszcze bardziej opalone niż moje ziomy od Abramsa:) Ile to ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 5 Lipca 2007 Autor Share Napisano 5 Lipca 2007 mianowicie chłopcy troszke się przypiekli i Twoje figurki są jeszcze bardziej opalone niż moje ziomy od Abramsa:) No fakt, mieli być mocno opaleni, ale chyba trochę przesadziłem z brązem Ale w sumie to mi się nawet podoba ten odcień. -zamek działa powinien być bardziej wytarty w środku-takie fajne dyskretne obicia na płytach bocznych zrobiłeś a przedział bojowy dziewiczy rączki mechanikowi mógłbyś troszcze pobrudzić Słuszne uwagi. Ile to ma cm? http://picasaweb.google.pl/jarek.trzcinski/Wespe/photo#5083795043188170594 Dzięki za komentarze i czekam na kolejne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Kruca fajne maleństwo. Ale jeszcze bardziej mi się podobają figurki Wszystko takie małe. Bardzo sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robmario Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Raczej małe szanse na Wespe w Afryce. Znam tylko jedno zdjęcie gdzie widać żołnierza w tropikalnym hełmie siedzącego na Wespe, ale są wątpliwości czy to była Afryka, a na pewno nie ten egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 6 Lipca 2007 Autor Share Napisano 6 Lipca 2007 Bardzo możliwe. Wcale bym się nie zdziwił, jeśli to w instrukcji jest błąd, gdzie podano, że ten egzemplarz należał do DAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Ja nigdy nie słyszałem o Wespe w Afryce, raczej były we Włoszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 W instrukcji od tego modeliku jest jeszcze opisany kamuflarz dla frontu wschodniego.Wiem bo kiedyś otarł mi się o ręce ale go nie skleiłem(byłem wtedy zapatrzony w karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi