bazylms Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie no geniusz Czekam na sznury, bo już mój MKIV gotowy to sobie parę rzeczy podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie no geniusz Czekam na sznury, bo już mój MKIV gotowy to sobie parę rzeczy podpatrzę No właśnie ze sznurami to wyszedł mały klops. Otóż aby było realnie, podstawka musiała by mieć drugie tyle aby sanie były odpowiednio oddalone. Dlatego dołożę figurkę brytola z ICM który klęczy z jednym sznurem w łapie i słucha pilnie jak oficer( figurka pokazywana wcześniej) go ruga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Oj nie dobrze ale z drugiej strony fajnie bo będzie ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Września 2012 Autor Share Napisano 2 Września 2012 Nie mam bladego pojęcia jak to sfotografować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Zrób że fotkę b/w ...Nie da rady odróżnić czy model czy z epoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszub Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Bardzo ładny i realistyczny. Mam jedną małą uwagę te liny wyglądają troszeczkę nienaturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Zrób że fotkę b/w ...Nie da rady odróżnić czy model czy z epoki. Że co ?? Mam jedną małą uwagę te liny wyglądają troszeczkę nienaturalnie Może delikatnie je wikolem potraktuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi