Karol_Max Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie no geniusz Czekam na sznury, bo już mój MKIV gotowy to sobie parę rzeczy podpatrzę Cytuj
Adrianowro Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie no geniusz Czekam na sznury, bo już mój MKIV gotowy to sobie parę rzeczy podpatrzę No właśnie ze sznurami to wyszedł mały klops. Otóż aby było realnie, podstawka musiała by mieć drugie tyle aby sanie były odpowiednio oddalone. Dlatego dołożę figurkę brytola z ICM który klęczy z jednym sznurem w łapie i słucha pilnie jak oficer( figurka pokazywana wcześniej) go ruga Cytuj
Karol_Max Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Oj nie dobrze ale z drugiej strony fajnie bo będzie ciekawiej Cytuj
Adrianowro Napisano 2 Września 2012 Autor Napisano 2 Września 2012 Nie mam bladego pojęcia jak to sfotografować :( Cytuj
plastikk Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Zrób że fotkę b/w ...Nie da rady odróżnić czy model czy z epoki. Cytuj
kaszub Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Bardzo ładny i realistyczny. Mam jedną małą uwagę te liny wyglądają troszeczkę nienaturalnie Cytuj
skala72 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Zrób że fotkę b/w ...Nie da rady odróżnić czy model czy z epoki. Że co ?? Mam jedną małą uwagę te liny wyglądają troszeczkę nienaturalnie Może delikatnie je wikolem potraktuj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi