karambolis8 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Cześć! Postanowiliśmy utworzyć nowy dział, gdzie każdy może w jednym miejscu przedstawić wszystkie swoje prace. Każdy chętny może w tym dziale założyć swój temat i załączać w nim linki do galerii, warsztatów, podłączać zdjęcia swoich modeli. Jeśli ktoś chce, żeby wszystkie jego prace zawierały się w pierwszym poście, to przy aktualizacji tematu, proszę zgłosić post do moderacji z odpowiednim dopiskiem, a wtedy jakiś moderator przeniesie treść nowego posta do pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Gud ajdia Zobaczymy jak się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Mnie spodobało się portfolio, gdy przeglądając teczkę karambolisa8 wszedłem sobie do galerii P-400 nie szukając jej po wszystkich stronach, no i mamy wszystkie modele jednego autora w jednym miejscu. OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja juz od dawna mam jedna zbiorowa gelerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Bardzo dobry pomysł, aby była możliwość zebrania swoich galerii w jednym miejscu, bo czasem zdarza mi się ich szukać. Obejrzenie dokonań innych w zebranym wątku też może być ciekawe, także fajnie że powstał ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy zagrabie Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, modelarstwem interesuję się od zawsze, jednak ciągle brakuje czasu na poświęcenie się w pełni tej niejedynej, mojej pasji. Od czasu do czasu jednak uda się coś wyprodukować. Nie kupuje gotowych pudełek do sklejania, wszystko strugam sam, np, z kawałka starej obudowy od telewizora, odlanego z gipsu klocka, lub sreberka z czekolady. Jak na razie nie bardzo wiem jak dodać zdjęcia, jak tyklo poradzę to pochwalę się moim nowym FH12 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi