Bushi Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam Chciałbym przedstawić model samochodu ciężarowego ZiS-5 - "konia roboczego" Armii Czerwonej. Producent - firma PST, numer katalogowy 72028, skala 1/72. Fotografie wyszły słabo, kiepskie dziś światło a nowy monitor do obróbki grafiki słabo się nadaje ;) Foto całości Foto zisa figurki Pozdrawiam MK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Podoba mi się bardzo, i do tego jeszcze ta skala. Jak uzyskałeś efekt roztopu w koleinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Fajna scenka i ładny model. Jedno co rzuca się oczy to to, że żołnierze ze mają czyściutkie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie wyszła ci ta scenka. Aż czuć powiew wilgoci. ZiS super Jedno co rzuca się oczy to to, że żołnierze ze mają czyściutkie buty. Wyjąłeś mi to z pod palców. Buty i mundury można by trochę upaprać w błocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 To nie moja skala, ale naprawdę jest na czym oko zawiesić kolejna Twoja i ładna i pr4zemyślana diorama. Gratulacje. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Świetna praca,fajnie Ci ten efekt roztopów wyszedł,gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Cześć. Błotko i kałuże to still water vallejo zmieszane z farbkami i tuszami model mastera i vallejo. Najpierw wyryłem w terenie rowy odpływowe po obu stronach drogi, następnie koleiny w drodze. Jak wszystko wyschło zalewałem kolejno rowki still water w różnych odcieniach brązu i o różnym stopniu przezroczystości. Figurek nie brudziłem poza lekkim błotkiem i wodą na butach - w pierwotnym założeniu mięli przed chwilą wyjść z szoferki auta - tam błota mało. Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam Przy takim wszechobecnym, oblepiającym błocku przydałoby się rzeczywiście nieco mocniej umorusać te buty. Reszta natomiast prezentuje się bardzo fajnie i naprawdę ma klimat Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Super zimowe malowanie. Bardzo mi przypadło do gustu. Jedno ale- przy takich rozstopach i braku chlapaczy cały tył powinien być uwalony w błocie. Pomimo tego bardzo pozytywny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi