M.A.V. Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 ochlapania betonem pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 CO teraz planujesz? Na Paprykarzu zobaczyłem TO: Jak siegam pamiecia to ten model nie jest prawidlowo zwymiarowany. Zdecydowanie za waski dol. Czy te pojemniki sa elementami smieciarek, czy kto inny je produkowal? Rzuc jakas nazwa tego to sie poszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Lipca 2015 Autor Share Napisano 22 Lipca 2015 Czołem archeolodzy ! kret69, ten śmietnik to taki bardziej wschodni, litewski, zdaje się, zwymiarowany z natury. Raczej już go nie planuję robić. M.A.V. - dzięki, to było pierwsze brudzenie, wash, obicia. Łza się w oku kręci. Jak mnie cos najdzie, to pomyślę o większej scence z taczką i beczką na wodę, może. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi