bazylms Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Z każdym modelem jest coraz lepiej. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 He he, nie zaglądałem tutaj, bo zmyliła mnie nazwa tematu. Model wyszedł Ci bardzo fajnie, jak zauważają to koledzy. A i dzięki za wspomnienie mojej skromnej osoby i jeszcze skromniejszych dokonań gdzieś tam na łamach tematu. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 No to super, że się podoba Grzesioj, mówisz o skromych dokonaniach-nie jedna osoba chciałaby mieć tak wspaniałą i bogatą kolekcję pancerki w 1:72 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi