hadzi Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Miłe dla oka maluchy - podoba mi się sklejka, płótno, klimatyczne szachownice bez ramek. Tylko ta pani cokolwiek pruderyjna Brawo za niszowy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Ładne szkrabki, fajnie że pokusiłeś się na podkreślenie łączeń sklejki ..w tej skali to duuży plus w odbiorze pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Pani to zdecydowanie bardziej perwersyjna niż pruderyjna! (z łabędziem???) A model bardzo fajny, tylko nie wiem czy mamy tu dwa egzemplarze, czy też podziwiamy z jakiegoś powodu lustrzane odbicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 3 Maja 2012 Autor Share Napisano 3 Maja 2012 Pani to zdecydowanie bardziej perwersyjna niż pruderyjna! (z łabędziem???) A model bardzo fajny, tylko nie wiem czy mamy tu dwa egzemplarze, czy też podziwiamy z jakiegoś powodu lustrzane odbicia. Perwersyjna Pani to uwiedziona przez Zeusa Leda - Zeus to ten "biały" Banny to są dwa modele "Orzeł" i "Leda z Zeusem". W odległych planach są jeszcze "zakuty łeb" (czyli chełm rycerski), "czacha" i "anioł", wszystkie z 13 eskadry, kalki są z Hit Kita (ktoś jeszcze pamięta?) oraz 2 z 7esk. Może którys z tych modeli powstanie na bazie zestawu Hit Kita. No i Fokker D.VII "Memento Mori" też z 13 eskadry, moze do towarzystwa w barwach tejże zrobię DFW C.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Chłopaki w 13. eskadrze klasyczne wychowanie odebrali - jak widać, też pobudzało wyobraźnię Świetne modele, zasługują na nieco ostrzejsze zdjęcia (w sensie - wyraźniejsze). Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi