manas Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Wygląda naprawdę zachęcająco, a ja, jako że nie zaposiadam żadnego, z chęcią zaposiędę, wolny od dylematów "czy potrzebny mi kolejny szturmowik":) http://www.hyperscale.com/2012/reviews/kits/tamiya61113reviewbg_1.htm "Testszoty" to są: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 He he, chyba lepiej spasowany niż oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2012 280 (sic!) w Martoli! http://www.martola.com.pl/pl307/produkty41681/ilyushin_il_2_shturmovik_ P******e! nie kupuję, producenci chyba na głowe upadli, ceny z kosmosu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 To nie jest wina producentów. Zobacz wpis babci na temat cen produktów Neomegi w Martoli i na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2012 Tak na szybko: w sklepie wondermodels (Anglia) ok. 50 funtów w detalu bez kosztów, czyli ok. 260 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 No to może tylko w przypadku Neomegi taki narzut.Jak zwał tak zwał coraz większa lipa z tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Średnio za granicą (licząc w dolarach) wychodzi 190zł. Nowy Tu-2 140zł. Z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2012 ... szlag człowieka trafia, bo modelik wygląda naprawde zacnie! http://www.1999.co.jp/eng/image/10183392b/30/1 W kazdym bądź razie chętnie wszedłbym w jakiś zbiorowy zakup tego szturmowika zagranicą za jakieś w miarę sensowne (np. takie, jakie podaje young) pieniądze - może ktoś o organizatorskich talentach podejmie się wyzwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Ale ja nie rozumiem....... jeżeli zagranicą wychodzi taniej, to kupujcie zagranicą. Druga sprawa ceny idą w górę bo wszystko idzie w górę, dolar, wacha, wszystko jest ze sobą połączone, i nie ma co płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Jak się zbierze chętnych to i paczka większa i na mój rozum odpowiednie służby mogą się przyczepić i wlepić cło. Ja jak kupowałem za granicą nigdy nie miałem z tym problemów robiąc zakupy tylko dla siebie. Wystarczy założyć konto PayPal, którego obsługa jest banalnie prosta Moje ceny są z Lucky Model i Hobby Easy. Tam robiłem zakupy i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2012 Masz rację, ceny niższe niż w eurokołchozie:) (w hobbyeasy out of stock) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 To zaraz znów się pojawi. Na dodatek to nowy zestaw, ceny zejdą w dół za parę miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi