GrzesiekW Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Jest piękny.Chętnie postawił bym takiego na szafce.Bardzo mi się podoba . Cytuj
dziabik Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Malowanie niezłe ale sama figurka nie podoba mi się,bo ma za szeroko rozstawione oczy,szczególnie lewe gdzieś jej uciekło,Chyba że mi się wydaje.Płaszcz fajny. Cytuj
dumapolski Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Mi się szczególnie podoba kolczuga i sznurek przy kapturze. A co do oczu, to mi się wydaje, że kropla farby imitująca lewą źrenicę jest była trochę za duża, ale to już autor jeden zna odpowiedź. Cytuj
Michał81 Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Oczy pomalowane ok,ale faktycznie z głową jest coś nie tak, jest większa niż przy innych popiersiach w tej skali i jakaś taka płaska... ale cała figurka fajnie się maluje i fajnie się prezentuje dużym atutem jest kolczuga, bo nie wygląda jak wełniany sweterek tylko widać poszczególne kółeczka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi