Michał81 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Jest piękny.Chętnie postawił bym takiego na szafce.Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Malowanie niezłe ale sama figurka nie podoba mi się,bo ma za szeroko rozstawione oczy,szczególnie lewe gdzieś jej uciekło,Chyba że mi się wydaje.Płaszcz fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Mi się szczególnie podoba kolczuga i sznurek przy kapturze. A co do oczu, to mi się wydaje, że kropla farby imitująca lewą źrenicę jest była trochę za duża, ale to już autor jeden zna odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 A mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Oczy pomalowane ok,ale faktycznie z głową jest coś nie tak, jest większa niż przy innych popiersiach w tej skali i jakaś taka płaska... ale cała figurka fajnie się maluje i fajnie się prezentuje dużym atutem jest kolczuga, bo nie wygląda jak wełniany sweterek tylko widać poszczególne kółeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi