okaz1981 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Witam, modelik radzieckiego samochodu rozpoznawczego, bezproblemowy mogę polecić każdemu. Podstawka jest druga w życiu jaką zrobiłem więc mam świadomość braków w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Samochodzik całkiem łądnie Ci wyszedł ,szkoda tylko ,że nie z orłem cieniowanie i brudzenie ładne,zwłaszcza koła mi się podobają.Pozytywny odbiór modelu psuje oczywiście podstawka /ta kratownica / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Podpisuję się w pełni pod słowami Roberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 może spróbuj wyryć kostke w płycie regipsowej i nie w kratki tylko w taką cegiełke co kazda na siebie zachodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 4 Maja 2012 Autor Share Napisano 4 Maja 2012 może to wynika z tego,że pierwszy raz zamiast w gipsie spróbowałem rzeźbić w masie papierowej, no cóż wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Samochodzik wyszedł Ci zgrabnie. Tylko ten bruk psuje trochę odbiór całości pracy. Mogłeś zdecydować się na jakiś gotowiec z MiniArtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Autko bardzo fajne ,ale podstawka zdecydowanie do poprawy. Bardzo fajna kostka wychodzi z terakoty, polecam (chociaz sporo z nia roboty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi