Nugget Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Link do warsztatu viewtopic.php?f=87&t=32019, za zdjęcia dziękuję koledze Timiemu. Coś spatoliłem z podstawką drugi raz będę musiał malować, ślady kleju mi wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Modelik bardzo ładny. jedynie kolor tłumika trochę mi nie podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 Dzięki za ocenę, co dokładnie nie tak jest z tłumikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Model bardzo fajnie zrobiony. Tylko nie rozumiem nazwy w tytule Supermodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Model świetny.Krzyż mi się tylko nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 Dzięki za komentarze, balsę na podstawce muszę koniecznie jednak poprawić. Tylko nie rozumiem nazwy w tytule Supermodel. Nazwa producenta modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Okej. Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wyglądał mi na za czerwony, ale teraz oglądam na innym kompie i wygląda lepiej. Dorób jeszcze okopcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 "Autko" mi się podoba. Fajnie wymalowane i "postarzone". Roślinność ta z pierwszego planu zrobiona jest ładniej niż ta koło krzyża. Coś spatoliłem z podstawką drugi raz będę musiał malować, ślady kleju mi wyszły. Ciężko to będzie zamalować na balsie wszystko wychodzi. Widać zawsze nadmiar kleju i szpachlowanie.Górne rejony listwy zawsze staraj się przykrywać podłożem.Lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Witaj Moje zdanie już znasz. Model wykonałeś naprawdę na poziomie i mogę zaręczyć kolegom forumowiczom, że na żywo robi jeszcze lepsze wrażenie. Szczególnie zabiegi CM oraz wyważony, nieprzesadzony weathering sprawiają, że bardzo miło się go ogląda. Widzę, że jednak zdecydowałeś się na krzyż. Według mnie zrobiłeś dobrze, bo uzupełnia całość scenki, aczkolwiek nie pasuje mi jego wykończenie. Stanowczo o wiele lepiej wyglądałby potraktowany brązem jak w pierwszej wersji. Co do balsy, to nie myślałem, że te ślady aż tak się ujawnią. Poprawka wydaje się być konieczna. Fajnie by było również gdybyś dodał na jednym z boków jakąś tabliczkę lub przynajmniej napis z nazwą modelu. Decyzja jednak należy do Ciebie... Ogólnie mówiąc dałeś popis. Do talentu, dochodzi powoli wprawa jaką uzyskujesz pracując cierpliwie i sumiennie nad kolejnymi projektami. Bardzo mnie to cieszy. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Dzięki za wszystkie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adweb87 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Uuuu... Super to wygląda. Obserwowałem Kolegi ten sam warsztat na innym forum, ale tam ucichła sprawa. A tutaj widzę że Kolega już skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Jeszcze raz dzięki za wszystkie komentarze, zmotywowały mnie na pewno do dalszej pracy (t-70m z MiniArtu już w trakcie sklejania, oczywiście będzie polski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi