plastikk Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 ''Pracowity'' dłuugi łikend...Matilda ukończona Lt Vz. 35 się ''kurzy'' dalej,Matilda na półce. Beciak ukończony: . Oznaczenia fikcyjne...akryle,pędzel,pigmenty itp. Na ''szkłach'' świateł ''założone'' pokrowce. Planowana podstawka. Po za tym Beciaków nigdy nie za wiele... Cytuj
bazylms Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Ładny, ale mogłeś mu jeszcze trochę górę przykurzyć. Cytuj
kub Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Model ładny, szkoda tylko że zostawiłeś te końcówki gąsienic z trzema wypustkami, a nie takie łączenia jakie są między innymi ogniwami. Cytuj
kornik_69 Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Model całkiem ładnie wykonany. Fajnie, że postanowiłeś zrobić go ze zdjętymi gąskami, bo rzadko można go w takiej formie zobaczyć. Pozdrawiam Kornik Cytuj
dumapolski Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Model mi się podoba, plus za zdjęte gąsienice, ale prawy (patrząc od tyłu) błotnik jest chyba trochę krzywo. Dobrze to widać na przedostatniej fotce. Cytuj
plastikk Napisano 8 Maja 2012 Autor Napisano 8 Maja 2012 Model mi się podoba, plus za zdjęte gąsienice, ale prawy (patrząc od tyłu) błotnik jest chyba trochę krzywo. Dobrze to widać na przedostatniej fotce..Usiadł tam bolszoj Grisza...to i oklapłbył. Cytuj
GeraltofPoland Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Ładny modelik, choć tak jak napisano mógłbyś nieco przybrudzić górę, bo, koła i błotniki są zasyfione a wieża i pancerz nad silnikiem wręcz sterylne. Czołg też ładny, ale jak dla mnie bez gąsienic strasznie pokracznie wygląda. Apropos: jak toto jeździło bez gąsienic tzn. jak przenoszono napęd na koła jezdne, skoro nie były połączone gąsienicą z napędowymi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi