Niesob Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 Samochód w którym karierę w Formule 1 rozpoczął Robert Kubica - niestety brakuje w nim kalkomani z jego nazwiskiem Co dostajemy? - 3 wypraski z białego plastiku - nadwozie latające luzem po pudle - 4 opony z czegoś co przypomina sylicon - 1 wypraska z przezroczystymi częściami - arkusz kalkomani wypraski i inne części: (całą instrukcję można zobaczyć na stronie Revella Model skleja się łatwo i przyjemnie, szkoda że brakuje polskiego akcentu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 To nie jest bolid Kubicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niesob Napisano 11 Lipca 2007 Autor Share Napisano 11 Lipca 2007 to jest boild z 2006 roku. Kubica dostał swój w spadku po Jacquesie Villeneuve, otrzymał po nim także numer startowy - 17, w kalkomaniach brakuje tylko napisu R.Kubica, który powinien znaleść się za kokpitem. Różnice w wyglądzie mogą być niewielkie - samochody F1 są praktycznie co wyścig modyfikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 w kalkomaniach brakuje tylko napisu R.KubicaKalkomanie bedziesz mogl sobie dodrukowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 A ja sobie poczekam na model BMW Sauber 2007 w wykonaniu Revella Jeśli takowy się ukaże, będą w nim ,,polskie" kalki i wtedy na pewno kupię taki modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niesob Napisano 11 Lipca 2007 Autor Share Napisano 11 Lipca 2007 też czekam, a później na bolid 2008, a za kilka lat może srebrny McLarenik... (oczywiście z polskimi kalkami:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 Kalki Kubicy można było kiedyś zakupić na Allegro poszukaj może jeszcze są!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 No ja także je widziałem... Trochę się czepiam, ale po dokładnym przestudiowaniu fotek stwierdzam, że teraz jeździ zupełnie innym autem. Nie mówię tutaj o uszach na dziobie pojazdu, ponieważ te są najnowszą modyfikacją. Chodzi mi między innymi o wlot nad głową kierowcy oraz ospojlerowanie. Wydaje mi się, że w tym roku Kubica ma nowy bolid stworzony dla niego, a z zeszłosezonowego pozostała część nadwozia i przede wszystkim podwozia. Czekam na relację Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 Trochę się czepiam, ale po dokładnym przestudiowaniu fotek stwierdzam, że teraz jeździ zupełnie innym autem Bo to jest zupełnie nowe auto. Tu jest zaprezentowany model BMW 2006, a Ty mówisz o BMW 2007, którym rzeczywiście Kubica obecnie się ściga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niesob Napisano 11 Lipca 2007 Autor Share Napisano 11 Lipca 2007 Kalki Kubicy można było kiedyś zakupić na Allegro poszukaj może jeszcze są!! Model już sklejony (kupiony w styczniu), ale szczerze mówiąc nie ma co pokazywać - pierwszy mój model który malowałem (pędzlem) i jest dosyć dużo zacieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi