ups Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 No cóż raz kozie śmierć, moja pierwsza figurka ever. Podchodziłem już długo , żeby coś zacząć w temacie figurek, za długo , aż wreszcie coś tam ruszyłem. Położyłem podkład chos black następnie coś tam pomazałem vallejo. Próbowałem cieniować wyszło oczywiście masakrycznie , nie mam pojęcia jak niektórzy takie płynne przejścia odcieni akrylami osiągają. Myślę , że akrylami już teraz nie będę jechał (szalik jeszcze na biało maznę) . Spróbuję plejami , jakieś filtry i delikatne cieniowanie, jakiś brązowy filtr na ryjek , żeby nieco "opalić" mojego eskimoska. Tak to wygląda teraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Figurka mi się podoba, ale dopatrzyłem się 3 minusów. 1-Ślady łączenia form na koszuli. 2-Brzydko pomalowane detale (czerwone). 3-Miejsca styku rąk i tułowiu,szpachla by cie się przydała. Prócz tego figurka mi się podoba, a skoro to alpine to po co mu twarz opalać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 16 Maja 2012 Autor Share Napisano 16 Maja 2012 Witam , to co Kolega Kamil napisał się zgadza , szpachli jest aż za dużo, dałem ciała. Co do koloru obwódek sam zastanawiałem się co to za kolor, podpatrując mikro obrazek na pudełku i taki obrazek jak niżej uznałem , że to czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 To chyba bardziej róż. A co do łączenia rąk z tułowiem. 4 fotka widać szpary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 17 Maja 2012 Autor Share Napisano 17 Maja 2012 Faktycznie powinien być różowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Nie wiem, gdzie Dawid widzi szpary, ale ja widzę jedną dużą na łączeniu lewego ramienia i tułowia, na pierwszym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi