pan_piotrek Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Postanowiłem budowę dioramy prowadzić w osobnym wątku. Tak więc głównym bohaterem jest Sherman Firefly, budowany w osobnym wątku. Na razie pierwsze przymiarki: Oczywiście na razie wygląda to dość biednie al to dopiero baza do dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Mysle ze moze byc z tego cos bardzo ciekawego, powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Mi się podoba, tylko ta dziura mi nie leży, jakaś taka za równa szczególnie na spodzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Nie oczekujcie zbyt wiele ;) W dioramach umiem tylko podłoże zrobić No ale będę powoli posuwał się z pracami do przodu Dziura to co masz na myśli? Między budynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Ta szczelina między budynkami rzeczywiście nie pasuje.Może byś trochę to przerobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Teraz już nie bardzo mogę, ale zasypie ją gruzem/ziemią. Teraz dopiero zrozumiałem że faktycznie to dziwnie wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Dziura to co masz na myśli? Między budynkami? Dokładnie, myślę że gruz dużo pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi