MarJa Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Fajny szkrab:) podobają mu się ślady eksploatacji i malowanie. Mógłbyś poprawić koła jezdne z prawej strony, są nierówno i jedno wystaje za gąskę i zwis gąski po prawej stronie, ten pomiędzy rolkami napinającymi, trochę za duży chyba. Poza tym bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Bardzo ładnie ci wyszedł ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati13u Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 super(jak dla mnie). malowałeś pędzlem czy aerografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Dziękuję za uznanie. Niestety nie mogę wprowadzić poprawek podwozia, ponieważ wszytko jest posklejane :( Wszystkie modele maluję tylko pędzlem, bo nie posiadam aerografu. Ale może kiedyś coś "z dyszy machnę" Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Świetnie Ci wychodzą te "maluszki" Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą skali. Nawet o tym nie myśl Jestęm pod wrażeniem tego Stuga ,taki malutki a pięknie zmalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 16 Maja 2012 Autor Share Napisano 16 Maja 2012 Dziękuję! Dziękuję! Skala 1:72 jest dużym wyzwaniem i strasznie pracochłonnym. Ja myślałem o modelu w 1:35, ale na razie - skala mniejsza, radość większa. Poza tym, bez aerografu w 1:35 to już nie da rady, więc może kiedyś... Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi