Sandman Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Fajny szkrab:) podobają mu się ślady eksploatacji i malowanie. Mógłbyś poprawić koła jezdne z prawej strony, są nierówno i jedno wystaje za gąskę i zwis gąski po prawej stronie, ten pomiędzy rolkami napinającymi, trochę za duży chyba. Poza tym bardzo mi się podoba. Cytuj
mati13u Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 super(jak dla mnie). malowałeś pędzlem czy aerografem? Cytuj
MarJa Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 Dziękuję za uznanie. Niestety nie mogę wprowadzić poprawek podwozia, ponieważ wszytko jest posklejane :( Wszystkie modele maluję tylko pędzlem, bo nie posiadam aerografu. Ale może kiedyś coś "z dyszy machnę" Pozdrawiam, Marcin Cytuj
pankot13 Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Świetnie Ci wychodzą te "maluszki" Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą skali. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą skali. Nawet o tym nie myśl Jestęm pod wrażeniem tego Stuga ,taki malutki a pięknie zmalowany. Cytuj
MarJa Napisano 16 Maja 2012 Autor Napisano 16 Maja 2012 Dziękuję! Dziękuję! Skala 1:72 jest dużym wyzwaniem i strasznie pracochłonnym. Ja myślałem o modelu w 1:35, ale na razie - skala mniejsza, radość większa. Poza tym, bez aerografu w 1:35 to już nie da rady, więc może kiedyś... Pozdrawiam Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi