MarJa Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Ciąg dalszy serii na podwoziu Panzer III. Tym razem dwa pojazdy. Zapraszam do oglądania i komentowania. STUG III E i STUG III B gąska mu się rozjechała I na tym moich trójek koniec. Pozdrawiam, Marcin Cytuj
dumapolski Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Modele przyzwoicie zrobione. Urzekło mnie podwozie w StuGu E, a szczególnie gąsienice. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 masz dobry wzrok, ja się wpatruję i żadne gąsienice nie chcą się pokazać... ładne modele tylko w wersji B coś niedobrego stało się z prawą gąską z przodu - ucieka do zewnatrz. Cytuj
GeraltofPoland Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Modele mi się podobają, zwłaszcza jak na takie maluchy, ale co się stało z gąskami w E? Cytuj
MarJa Napisano 16 Maja 2012 Autor Napisano 16 Maja 2012 E miał stać w warsztacie, a gąsienice leżeć zwinięte obok. Niestety warsztat nie powstał, a gąski powędrowały do SIG'a 33. Pozdrawiam, Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi