MarJa Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Ciąg dalszy serii na podwoziu Panzer III. Tym razem dwa pojazdy. Zapraszam do oglądania i komentowania. STUG III E i STUG III B gąska mu się rozjechała I na tym moich trójek koniec. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Modele przyzwoicie zrobione. Urzekło mnie podwozie w StuGu E, a szczególnie gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 masz dobry wzrok, ja się wpatruję i żadne gąsienice nie chcą się pokazać... ładne modele tylko w wersji B coś niedobrego stało się z prawą gąską z przodu - ucieka do zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Modele mi się podobają, zwłaszcza jak na takie maluchy, ale co się stało z gąskami w E? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 16 Maja 2012 Autor Share Napisano 16 Maja 2012 E miał stać w warsztacie, a gąsienice leżeć zwinięte obok. Niestety warsztat nie powstał, a gąski powędrowały do SIG'a 33. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi