makinen Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Witam, wpadłem tu niedawno, poczytałem, pooglądałem i postanowiłem wystawić na Wasz ostrzał model wykonany niedawno. Tym samym zapraszam wszystkich serdecznie na znane (nie wszystkim ) Forum dla miłośników humvee Model przedstawia pojazd : M998A1, 26th MEU, II MEF z USMC; Camp "Montheith operacja "Joint Guardian" Czerwiec 1999r. warsztat http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=7&t=676 Baza: Cargo truck M 998 firmy Revell+ przednia osłona Tamiya, osłona wydechu Eduard, koła zywiczne Panzer Art Niestety podczas fotografowania uległa uszkodzeniu kalkomania a teraz bijcie świadomy niedociągnięć pzdr maki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Na humvee się nie znam, ale ogólnie mi się podoba choć chyba kalki się świecą. I gdzie się podziało "F" na jednym boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 Własnie napisałem, że podczas robienia fotek przepadło "F". Już uzupełnione. CO do kalek- zgadzam się, słby punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Ogólnie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Mi też się podoba ja tam lubię mocno styrane życiem modele, kalki faktycznie bardzo się świecą( miałem taki problem ale tu na forum koledzy wytłumaczyli wszystko,poszukaj o sidoluksie i płynach pod i na kalkę), a z czego plandeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Plandeka- bibuła z pudełka od butów+wikol&H2O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Brak obić i otarć, pojazd wygląda na całkowicie nowy, tyle tylko, że przykryty jest warstwą błota - właśnie, widzę na zdjęciach głównie (tylko) warstwe kurzu jako jedyny czynnik świadczący o użytkowaniu. W ogólnym odbiorze powoduje to, że sam model jest bardzo jednolity. Wewnętrzna część opon jest niewspółmierna do tych zaprezentowanych na zdjęciach - wydaje się jakby wokonane było to w pośpiechu. Kanistry we wnętrzu wydają się takie sztuczne, mógłbyś zrobić tam większy bałagan - dorzucić kilka rzeczy. Ponadto nie widzę cieniowania, użycia filtrów. Widać zarys bloczku kalkomanii. Fajna plandeka, szkoda że nie wycieniowałeś jej jak i całego modelu - praca zyskałaby na wartości. Ogólnie nieźle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 zgadzam się co do wersji brudzeniowo/kurzeniowo/kalkowej. Pod dyskusję poddałbym kwestię obić i otarć- to nie Stug, ani T-34 mający za sobą przebijanie się przez mury, ściany budynków, drzewostany podczas kilku lat wojny. (o ile udało im się przetrwać). Jednakowoż dziękuję za rzeczowe uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi