Konrad C Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Ale heca, jak fotek nie było to naklepali mi 2 strony komentarzy a jak zacząłem dodawać fotki z budowy to pisze sam do siebie. Witam! Wieża prawie skończona, pozostała metalowa lufa i gniazda anten RB. Coś tam podłubałem przy podwoziu, ogólnie bardzo mi się zaczęły podobać te Shermany i myślę o ich większej ilości w polskich malowaniach. :-> :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Jak jest wszyscy widzą - czyli ładnie - więc pewno dlatego nic nie piszą. Jakbyś coś skopał to miałbyś dyskusję na dwie strony, he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Spawy na pojemniku radiostacji będziesz dorabiał? By pankot13 at 2012-07-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Albo jestem ślepy albo tam spawów nie ma. No i gdzie ta płyta z tymi 3 kółkami? Co do tematu spawów to dorobić nie umiem ale kupiłem Abera i myślę, że po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Albo jestem ślepy albo tam spawów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 Tak to jest jak się wstanie z nocki przy modelu. Człowiek ledwo co kojarzy. Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Tych skrzynek na radiostację było kilka rodzajów. By pankot13 at 2012-07-12 Jak będziesz zaślepiał przedni km to też pamiętaj o spawach. Spotkałem się z dwoma rodzajami zaślepek; By pankot13 at 2012-07-12 By pankot13 at 2012-07-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi