Michał96 Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Witam! Oto mój nowy model firmy revell w skali 1:72, prosto z pudła, własne dodatki dodałem tylko na pakę. Podstawkę zrobiłem sam od podstaw. Śnieg to soda z wikolem. Chatka z tyłu to zapałki. Ostatni model w tej skali zrobiłem 2 lata temu, mam nadzieję, że całość się spodoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Model prezentuje się bardzo fajnie ładnie zmalowany i "upiększony" a podstawka uzupełnia całość sceneria jak najbardziej na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Zmieniasz skalę czy model dla kogoś ? Bardzo ładnie wygląda całość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Bardzo ładnie ten model ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Michał co to ma być? Zdradziłeś 35? Model bardzo fajny. Super te sople. Zimowe kamo też fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Ładnie wyszedł modelik, z ciekawości zapytam jak Ci się go sklejało? Jedyne co osobiście mi nie odpowiada to kolor ziemi, i nałożony śnieg na słomiany dach chatki, jakoś tak punktowo wyszedł. Co do śniegu to gdzieś czytałem, że lepiej zmieszać sodę z Sidoluxem i wtedy nakładać, nie wiem jaki wychodzi wtedy efekt ale niedługo sam spróbuję Również mam na warsztacie ten model i ta samo jak Ty użyję zimowego kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 27 Maja 2012 Autor Share Napisano 27 Maja 2012 Dziękuję wszystkim, bardzo się cieszę, że taki maluch się podoba Cuż model sklejał się praktycznie sam, ma bardzo ładny detal, instrukcja jasna, ogólnie mogę go polecić. Sidolux do wypróbowania Zmieniasz skalę czy model dla kogoś ? Bardzo ładnie wygląda całość . Michał co to ma być? Zdradziłeś 35? Model bardzo fajny. Super te sople. Zimowe kamo też fajnie wyszło. Spokojnie skali na 100 % nie zmienię, dla mnie zawsze króluje 1/35 i żadna inna. Model ten robiłem na konkurs na dioramy.fora.pl, już podczas pracy marzyłem o końcu, w ogóle mnie ta skala nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Dioramka i sam modelik wyszedł fajnie. Tylko to obramowanie ramki jest fuj Michał. Do takich rzeczy najlepsza jest balsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 27 Maja 2012 Autor Share Napisano 27 Maja 2012 No właśnie wiem, znacie jakiś sklep z taką dużą balsą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Proszę bardzo Michał; http://www.modelemax.pl/index.php?cPath=1_2_548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Dzięki, na pewno skorzystam z ich oferty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi