skikut87 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 I koniec na razie tyle jak znajdę czas to może pomyślę o podstawce i figurancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 No Danielu należą ci się wielkie brawa Model zmalowany i upiększony pierwsza klasa... brakuje mi jeszcze tam jakiegoś alianta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Bardzo ładna praca. Świetnie Ci wyszło postarzanie modelu i wykonanie śladów eksploatacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Jest bardzo ładnie,nie przemawia do mnie tylko ten czerwony piach-kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 No i kolejny piękny egzemplarz w wykonaniu mojego imiennika. Bardzo podoba mi się bo taki styrany. Nie pasi mi tylko koło napędowe ciut za czyste do reszty,ale spoko to tylko moja skromna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 No Danielu należą ci się wielkie brawa Model zmalowany i upiększony pierwsza klasa... brakuje mi jeszcze tam jakiegoś alianta Dzięki; powoli powoli się robią Bardzo ładna praca.Świetnie Ci wyszło postarzanie modelu i wykonanie śladów eksploatacyjnych. Dzięki Jest bardzo ładnie,nie przemawia do mnie tylko ten czerwony piach-kurz w Tym rzecz że nie ma tam grama czerwonego, jest to dark eart miga ( który często nie tylko mi na zdjęciach wychodzi czerwonawo ) i light sienna vallejo No i kolejny piękny egzemplarz w wykonaniu mojego imiennika. Bardzo podoba mi się bo taki styrany. Nie pasi mi tylko koło napędowe ciut za czyste do reszty,ale spoko to tylko moja skromna opinia możliwe że przy obracaniu chwytaniu modelu trochę starłem pigment albo po prostu jest na nim cienka warstwa która na zjechać zanika tak cz siak postaram się to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Wybitny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Noooo świetnie klimat jest świetne . Ale chyba troszku aero pluło ? A drugie pytanko spierdzieliłeś lufę że nie chcesz jej pokazać czy to poprostu spierdzieliłeś zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Noooo świetnie klimat jest świetne .Ale chyba troszku aero pluło ? A drugie pytanko spierdzieliłeś lufę że nie chcesz jej pokazać czy to poprostu spierdzieliłeś zdjęcia ? 1. Na szczęście aero nie pluło przy modulacji 2. Lufa nie mieści się na zdjęciach bo jest za długa i nic by nie było widać na fotkach przejrzyj warsztat tam masz jakieś fotk iz cała lufą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 No fakt w galerii zobaczyłem zdjęcia które lepiej prezentują model niz te w galerii jak popatrzysz tam udało Ci się zrobić zdjęcia które prezentują model w całej krasie bez obcięć (poczytaj o zoom i głebi ostrości przyda się ) . Teraz mogę pochylić bez obiekcji czoła przed Twoim warsztatem , świetnie wykonany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Ladnie wykonany model . Popraw może tylko wizjery , są trochę za matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Bardzo elegancki model. Aczkolwiek wydaje mi się, że trochę za jasne te rozjaśnienia, a może się poprostu nie znam. Tak czy siak model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi