ksiadz Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Kolejny z serii model tym razem F-18-stka w wersji jedno miejscowej. Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Noo ładny ef bardzo mi się podoba ale wydaje mi sie ze golenie odstają od reszty trochę razi ta białość P.S Do szczęścia brakuje zdjęcia z groszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Hej, bardzo pozytywne wrażenia, nie mam odczucia, że to 144. Podoba mi się konsekwentna realizacja planu budowy grupy maluchów . Sprawność budowy nakazuje zapytać, czy może któryś z kolejnych projektów w 144 mógłby być mocniej waloryzowany? Wyobrażasz sobie dwudziestego dziewiątego w tej skali w malowaniach zaprezentowanych ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Bardzo sympatyczny i ładnie wykonany model. Jedynie osłona kabiny wydaje się nieco gorzej pomalowana. (...) Wyobrażasz sobie dwudziestego dziewiątego w tej skali w malowaniach zaprezentowanych ostatnio? Brak jest dobrego modelu, który by przypominał Fulcruma - w skali 1/144. Zarówno zestawy Dragona jak i Revella wymagają sporego nakładu pracy aby przypominały pierwowzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi