Seb Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Co to za bambetle? Kilka lat temu napisał: Blackdog. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Dzięki Marcinie, słuszna uwaga. Nawiercone Bambetle to oczywiście Black Dog. Dobra jakość żywicy, od 2012 roku prezentuje się na modelu tak samo xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2015 Po pierwszej sesji z aerografem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Początek ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Model sliczny, ale sorry ta prezerwatywa na lufie wedlug mnie troche go szpeci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 Aktualizacja Kalki Academy - masakra, nałożyłem je sensownie tylko dzięki Wamodowi 100% xD Dziś sięgnąłem po namiot bezcieniowy i chyba warto było. Zapraszam do oglądania statusu na dziś dzień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Super. Przy okazji jaką farbą malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 23 Lutego 2015 Autor Share Napisano 23 Lutego 2015 Vallejo USA Olive Drab 70.889 (Model Color) + Olive Drab 71.043 (Model Air) - kolory mieszane z żółtym i białym. Próbowałem też Italeri 4728AP, ale nie udało mi się tego rozcieńczyć tak, żeby dobrze mi się malowało. Może potrzebny jest koniecznie dedykowany rozcieńczalnik Italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 No,no muszę powiedzieć że ładny ten Stuart i nawet ta płachta na lufie kiczem już nie zalatuje Próbowałem też Italeri 4728AP, ale nie udało mi się tego rozcieńczyć tak, żeby dobrze mi się malowało. Może potrzebny jest koniecznie dedykowany rozcieńczalnik Italeri? Nie jest konieczny wystarczy reatader+meddium od Vallejo i nieco większe ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Świetny!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi