Jarekk Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 To ja dołożę jeszcze dwa zdjęcia współczesne: Nie bądźmy tacy ortodoksyjni. To wizja koloru ochronnego Jendrassa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Nie jestem ortodoksyjny, ale kolor o ile przyjąłbym jako kolor do wyposażenia to działa w tym w ogóle nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Temat działonu artylerii konnej pokrył się kurzem, bo od pewnego czasu walczę z samą armatą 02/26 ale w skali 1:1 Równolegle trwa odbudowa nastawnicy do pocisków kalibru 75mm, a w najbliższym czasie ruszy budowa repliki jaszcza gniazdowego. Tutaj ostatni odcinek programu "Było nie minęło" gdzie można zobaczyć replikę armaty 02/26 w pełnej okazałości BYŁO NIE MINĘŁO - PROJEKT ARMATA GRH 7DAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Ależ piękna :! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Maja 2013 Autor Share Napisano 25 Maja 2013 Hej Armata już strzela: Najbliższy pokaz 01.06.2013 w Poznańskim CSWL. Skoro armata 1:1 już gotowa to mogę wrócić do modelu 1:35 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 To się nazywa "modelarstwo". Podziwiam i kibicuję. (A może jakiś panzer się zrobi? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi