Konrad C Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 A podaj mi 3 powody przemawiające za tym żeby pojazd był tak samo ubrudzony z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 -wapno czy tez zmywalna farba nie wiem co chciales osoągnąć wiec jędna i druga strona wyklucza albo jedną albo drugą stronę-wybierz sam -sposób nanoszenia farby bądź wapna zawsze powodował szczególne(charakterystyczne) zmywanie(warunki atmosferyczne)czy scieranie(umyślne przez załogę,zwyklą eksploatacją pojazdu) -plama z lewej strony wygląda jakby ktoś po niej chodził(opalarką go potraktowali) ,prawa zmęczony pojazd po ciężkch opadach deszczu ze śniegiem(dobrze odwzorowane) -metoda nalakier może i popularna ale nie odzwierciedla zimowego kamo wystarczy przejżeć kilka zdjeć wnioski nasuna sie same po za tym nie powiedziałem że nie może tak wyglądać bo mogl zaprzeczyć nie mogę(ale nie aż tak)poprostu wygląda to jak dwa inne modele ale to tobie ma się model podobać nie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 Już tylko karabin, siatka na wieży i lekki mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Piekielny ma rację, z tyłu po lewej (i w paru innych miejscach) wygląda to tak jakby biały był wytarty specjalnie jakąś ścierą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 Tak już zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Piekielny ma rację, z tyłu po lewej (i w paru innych miejscach) wygląda to tak jakby biały był wytarty specjalnie jakąś ścierą. A czy tak nie mogło być ,że załoga specjalnie w niektórych miejscach wytarła biały ,że by pojazd lepiej wtopił sie w teren podczas roztopów? Dla mnie wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 Piekielny ma rację, z tyłu po lewej (i w paru innych miejscach) wygląda to tak jakby biały był wytarty specjalnie jakąś ścierą. A czy tak nie mogło być ,że załoga specjalnie w niektórych miejscach wytarła biały ,że by pojazd lepiej wtopił sie w teren podczas roztopów? Dla mnie wygląda bardzo dobrze. Dzięki Robercie! Myślę, że tak tez mogło być. Proszę o dalsze komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Bardzo mi się podoba Twoja praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Konrad ostatnia fotka wygrywa, to sie nazywa eksploatacja sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Brudzenie wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Może dodasz jeszcze trochę błotka w bieżniku, ale tak delikatnie bez przesady ? Po za tym fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Jak dla mnie wygląda świetnie, zgadzam się z Robertem. Zresztą nie jest powiedziane, że wszystkie pojazdy z kamo zimowym wyglądały tak samo, wapno zdzierało się zawsze na tej samej zasadzie i w ten sam sposób, na pewno było pełno pojazdów wyglądającyhc właśnie jak ten Ba. Wspaniała robota, dawaj galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi