kamil83 Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Witam! Model złożony prosto z pudła. Nie dałem kalek, gdyż zestawowe nie nadawały się już do niczego. Model malowany pędzlami Humbrol, łosz zrobiony za pomocą farb olejnych, suchy pędzel i na to pigmenty. Na koniec użyłem ołówka do zrobienia kilku rys. Nie jestem zadowolony brudzenia, jak zwykle przesdziłem. Chyba przestanę pigmentować. Resztę oceńcie sami. Liczę na budującą krytykę. Zapraszam do obejrzenia galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Skif jak to Skif... lepiej prosto z pudełka bo poprawiać nie ma sensu. Z tego co widać to malowanie wyszło przyzwoicie. Zrobisz jakieś zbliżenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 A ja tam do Skifa nic nie mam, robiłem kilka modeli i przyjemnie było ha ha , oczywiście budując model Ale do rzeczy, Podoba mnie się twój model, nie mam nic do zarzucenia, no może faktycznie z tym brudzeniem przesadziłeś trochę (masz ten sam problem co ja). Mimo przegięcia z brudzeniem, to owo brudzenie podoba mi się, wygląda fajnie i ciekawie Fajny Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Model nie najgorszy a rzekłbym że nawet łany. Szkoda że nie zamknąłeś całkiem wnętrza lub nie podrasowałeś tylko dałeś co fabryka dała. Sam miałem ochotę na ten zestaw i go kupiłem ale po otwarciu w domu okazało się że w środku siedzi t-80. ???? Na szczęście facet z modelarskiego pozwolił mi na wymienienie na inny model u niego więc wybrałem type59 z trumpetera którego przebudowuje do standardu t-54a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkU Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Model bardzo mi się podoba. Mam tylko jedną uwagę, czy gąski z przodu nie są zbyt ,, luźne,, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Też zauważyłem, że gąsienice trochę luźne. Strasznie utytłany, ale generalnie sprawia całkiem niezłe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Mogę tylko powtórzyć to wszystko co koledzy wyżej. Nie jest źle. Ja też mam dwa teciaki zrobione ze Skifa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Jest dobrze. Wycisnąłeś z tego Skifa dużo, oj dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Bardzo fajne kurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Wyszło Ci to fajnie. Przydały by się większe fotki. Brudzenie porządne i dlatego mi się podoba.Sam tak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Kurde kupiłem sobie następnego teciaka ze Skifa. Tym razem T-54B. Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi