JaCkyL Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Hej Bardzo dawno nie skończyłem żadnego modelu, wreszcie się zebrałem i wykończyłem malutki, śmieszny samochodzik - Kurogane z Tamki w skali 1:48. Mały modelik, niewiele większy niż niejeden w 1:72. Spasowany idealnie, jak klocki Lego. Dodałem troszkę detali do wnętrza, ale za to wywaliłem figurantów. W zestawie są kierowca i oficer, nie umiem malować figurek, może kiedyś. Model malowany zgodnie z instrukcją farbami Tamiya, podstawka to kawałek płyty mdf, trawka kolejkowa. Zapraszam do oglądania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotek Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Nawet fajnie - podoba mi się !!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Bardzo sympatyczny samochodzik. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Fajny maluch, bardzo ciekawie się prezentuje. Podobają mi się obicia na błotnikach i drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Bardzo ładnie Jacku, przynieś go na LKMD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Ładnie, fajne obicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCkyL Napisano 3 Lipca 2012 Autor Share Napisano 3 Lipca 2012 Miło, że się podoba Wszelkie obicia, zadrapania robione na lakier do włosów, fajna sprawa. Bardzo naturalnie wychodzi. Doombeer - postaram się wpaść. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi