jonnym Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Mam pytanie do wszystkich- czy ktos wie co sie dzieje z MODem Tornado?Od roku go nigdzie nie widac, zadnych nowych modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Mam pytanie do wszystkich- czy ktos wie co sie dzieje z MODem Tornado?Od roku go nigdzie nie widac, zadnych nowych modeli? Też kiedyś pytałem o Andrzeja --- ale nikt nic konkretnego nie napisał ANDRZEJU , JAK CZYTASZ TO FORUM TO NAPISZ COŚ ---- BRAKUJE TU CIEBIE!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Pan Andrzej jest przecież z nami, jego ostatnie 3 tematy: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=105&t=33654 http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=105&t=33653 http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=105&t=33637 Możliwe że niema czasu na tak intensywną obecność, ale raczej nas nie zostawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Tornado mało pisze, ale jest na forum często. Ostatnia wizyta: Pn lip 09 2012, 13:33 Z jego profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 jonnym, ale siara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Witam Wszystkich Miło, że martwicie się o mnie Niestety obowiązki zawodowe, brak czasu i weny powodują, że od roku nic nie skleiłem, a i na forum zaglądam niejako z obowiązku. Jednak oglądając Wasze relacje nie wytrzymałem, ... kilka dni temu rozpakowałem pudło z modelem Camaro 69 w 1:12 Powolutku coś tam sobie dłubię, postępów wielkich nie ma, to i pokazywać na razie nie ma co. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Witam Wszystkich Miło, że martwicie się o mnie Niestety obowiązki zawodowe, brak czasu i weny powodują, że od roku nic nie skleiłem, a i na forum zaglądam niejako z obowiązku. Jednak oglądając Wasze relacje nie wytrzymałem, ... kilka dni temu rozpakowałem pudło z modelem Camaro 69 w 1:12 Powolutku coś tam sobie dłubię, postępów wielkich nie ma, to i pokazywać na razie nie ma co. Pozdrawiam Andrzej No i to rozumiem Teraz wsio jasne . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Seb siarą by było gdyby Tornado cos kleił a ja o tym nie wiedział.Zapytac zawsze mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi