irizar Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 Fuzjan mam poprzeczkę mogę zamontować na koniec. Bodzio pokombinuje , ale dzięki za pomoc. Cytuj
irizar Napisano 17 Października 2012 Autor Napisano 17 Października 2012 Przepraszam, za zastój. Powód to studia. Hobby, a studia trudno złączyć :( Cytuj
Mark666 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 No gościu -- moja Skakanka już nabiła 3,500 km na liczniku Sprężąj się Cytuj
irizar Napisano 17 Października 2012 Autor Napisano 17 Października 2012 Nie da się jestem 150km od niej i nie wiem kiedy wrócę :( Cytuj
Bilonzo Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Dziś trochę niecodziennie, bo to ja wrzucam aktuala za Irizara ;) . Wszystko przez to, że kolega ma mało czasu ;) . Oto postęp od ostatniej aktualizacji: Na chlapacze nie zwracajcie uwagi, będą poprawione ;) : Docelowo ma być założony zderzak od LB, który według właściciela jest bardziej rasowy ;) : Rama będzie zabudowana blachą ryflowaną, która jest już przycięta. Dodatkowo dojdzie skrzynka żywiczna z JC Lescrenier: Kolega czeka na wasze opinie, na pewno postara się wszystkie przeczytać Pozdrawiam Cytuj
tomeka6 Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Scanka fajna, nie jestem pewien co do zastosowania tego zderzaka, ale to Twoj model. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi