irizar Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Fuzjan mam poprzeczkę mogę zamontować na koniec. Bodzio pokombinuje , ale dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 Przepraszam, za zastój. Powód to studia. Hobby, a studia trudno złączyć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 No gościu -- moja Skakanka już nabiła 3,500 km na liczniku Sprężąj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 Nie da się jestem 150km od niej i nie wiem kiedy wrócę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Dziś trochę niecodziennie, bo to ja wrzucam aktuala za Irizara ;) . Wszystko przez to, że kolega ma mało czasu ;) . Oto postęp od ostatniej aktualizacji: Na chlapacze nie zwracajcie uwagi, będą poprawione ;) : Docelowo ma być założony zderzak od LB, który według właściciela jest bardziej rasowy ;) : Rama będzie zabudowana blachą ryflowaną, która jest już przycięta. Dodatkowo dojdzie skrzynka żywiczna z JC Lescrenier: Kolega czeka na wasze opinie, na pewno postara się wszystkie przeczytać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Scanka fajna, nie jestem pewien co do zastosowania tego zderzaka, ale to Twoj model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi