arthur_szu Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Jak w temacie - motocykl M-72 z koszem produkcji Zvezdy. Powiem szczerze, że jestem zaskoczony wykonaniem, zarówno samego motocyklu jak i figurantów, których w zestawie mamy 4 (wersja bojowa i pijąco-śpiewająca ) Figuranci ju z wstępnie pomalowani. Motocykl czeka jeszcze filtrowanie, washowanie i pigmenty, bez zbędnego błocka Jeśli czas pozwoli to oczywiście i podstawka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 No ładny motorek dodaj mu linki sprzegła gazu i hamulca będzie super( ja zrobiłem tak w R-75, dodaje uroku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_szu Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Danielu - miałem to w planach od początku. Niestety nadmiar obowiązków służbowych pozwala na razie na taką formę modelarska prosto z pudełka ale zobaczymy - może się uda (w eMce nie tylko od sprzęgła, gazu i hamulca są przewody - jest ich troche więcej, potwierdzone zdjeciami motocykla kolegi). Poza tym mam jeszcze do zrobienia BMW R-75 dla siebie i BMW R-12 i 2x Zundappy do Muzeum Obrony Wybrzeża w Helu... A doba ma tylko 24h Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 No tak Artur praca heh, ja jak jesienią wybedę do pracy wracam dopiero na wiosnę i przez ten czas niestety też pokleić nie ma jak. Takie uroki niestety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Fantastycznie to wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Danielu - miałem to w planach od początku. Niestety nadmiar obowiązków służbowych pozwala na razie na taką formę modelarska prosto z pudełka Nie przesadzaj, zamiast wątpliwych obić mogłeś zrobić przewody. W miniaturach motocykli to podstawowa waloryzacja. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_szu Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Nie przesadzaj Nie, nie przesadzam. Ucieszyłem się ostatnio, że w ogóle miałem chwile na klejenie modeli zamiast wątpliwych obić mogłeś zrobić przewody Cóż - jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki. Poza tym napisałem, że jeśli czas pozwoli przewody może uda się zrobić (...) ale zobaczymy - może się uda Również pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_szu Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Namówiony przez Kolegów wykonałem linki i przewody (może nie do końca widoczne na zdjęciach) Mam nadzieję, że po weekendzie galeria i zabieram się za Beemki Z figurantami: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Daj jakieś zbliżenia, naprawdę nie wiele widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Z przewodami wygląda naprawdę cacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Ostrowski Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Daj jakieś zbliżenia, naprawdę nie wiele widać Daniel na fotce i tak jest powiększony ze 4 razy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Daj jakieś zbliżenia, naprawdę nie wiele widać Daniel na fotce i tak jest powiększony ze 4 razy Robert cos tam widać, ale oczy już nie te, za parę lat to na fotkach modeli będę szukał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Ta rdza na wydechu trochę nie bardzo się prezentuje, ale reszta całkiem fajna Działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskit Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Witam, Świetne wykonanie - robi wrażenie . Pracuję nad kolejnym zestawem Zvezdy z Emką w roli głównej - wersją z moździerzem 82 mm. Przepraszam za trywialne pytanie - z czego wykonałeś przewody i linki ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts