arthur_szu Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Jak w temacie - motocykl M-72 z koszem produkcji Zvezdy. Powiem szczerze, że jestem zaskoczony wykonaniem, zarówno samego motocyklu jak i figurantów, których w zestawie mamy 4 (wersja bojowa i pijąco-śpiewająca ) Figuranci ju z wstępnie pomalowani. Motocykl czeka jeszcze filtrowanie, washowanie i pigmenty, bez zbędnego błocka Jeśli czas pozwoli to oczywiście i podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 No ładny motorek dodaj mu linki sprzegła gazu i hamulca będzie super( ja zrobiłem tak w R-75, dodaje uroku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 24 Lipca 2012 Autor Share Napisano 24 Lipca 2012 Danielu - miałem to w planach od początku. Niestety nadmiar obowiązków służbowych pozwala na razie na taką formę modelarska prosto z pudełka ale zobaczymy - może się uda (w eMce nie tylko od sprzęgła, gazu i hamulca są przewody - jest ich troche więcej, potwierdzone zdjeciami motocykla kolegi). Poza tym mam jeszcze do zrobienia BMW R-75 dla siebie i BMW R-12 i 2x Zundappy do Muzeum Obrony Wybrzeża w Helu... A doba ma tylko 24h Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 No tak Artur praca heh, ja jak jesienią wybedę do pracy wracam dopiero na wiosnę i przez ten czas niestety też pokleić nie ma jak. Takie uroki niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Fantastycznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Danielu - miałem to w planach od początku. Niestety nadmiar obowiązków służbowych pozwala na razie na taką formę modelarska prosto z pudełka Nie przesadzaj, zamiast wątpliwych obić mogłeś zrobić przewody. W miniaturach motocykli to podstawowa waloryzacja. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Nie przesadzaj Nie, nie przesadzam. Ucieszyłem się ostatnio, że w ogóle miałem chwile na klejenie modeli zamiast wątpliwych obić mogłeś zrobić przewody Cóż - jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki. Poza tym napisałem, że jeśli czas pozwoli przewody może uda się zrobić (...) ale zobaczymy - może się uda Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Namówiony przez Kolegów wykonałem linki i przewody (może nie do końca widoczne na zdjęciach) Mam nadzieję, że po weekendzie galeria i zabieram się za Beemki Z figurantami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Daj jakieś zbliżenia, naprawdę nie wiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Z przewodami wygląda naprawdę cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Daj jakieś zbliżenia, naprawdę nie wiele widać Daniel na fotce i tak jest powiększony ze 4 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Daj jakieś zbliżenia, naprawdę nie wiele widać Daniel na fotce i tak jest powiększony ze 4 razy Robert cos tam widać, ale oczy już nie te, za parę lat to na fotkach modeli będę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Ta rdza na wydechu trochę nie bardzo się prezentuje, ale reszta całkiem fajna Działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moskit Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam, Świetne wykonanie - robi wrażenie . Pracuję nad kolejnym zestawem Zvezdy z Emką w roli głównej - wersją z moździerzem 82 mm. Przepraszam za trywialne pytanie - z czego wykonałeś przewody i linki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi