DARTH Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Brudzing mi się jak najbardziej podoba ale nie widzę sensu najpierw robić brudzenie a dopiero później malowanie właściwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Dziękuję, fajnie że się podoba . Brudzenie wyszło bardzo fajnie. P.S Na jednym zbliżeniu widać zapchane ,,oczko" w ogniwku, już jest poprawione. A dlaczego poprawiałeś to "oczko" nie mogło się zapchać ziemią? No tak w sumie racja, ale jakoś takie zapchane do mnie nie przemawia . Wiem Rafał, masz rację, ale jak już pisałem taki mam ,,schemat", może to bardziej pracochłonne no cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Prawdziwe cudeńko. Marzenie wielu modelarzy to Dragonowy Nashorn. Detal wspaniały i potencjał kosmiczny. Nie zgodzę się z Kolegą. AFV jest lepszy, np. detale kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Prace idą powoli, dzisiaj zrobię sobie nockę aby podgonić lekko temat, oczywiśćie przednia płyta nie jest jeszcze gotowa w 100 %, brakuje jeszcze paru elementów, będę jeszcze szpachlował niektóre miejsca i szlifował. Wybrałem również ostateczny wzór kamo, którego będę się trzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Fajne kammo, ale o ile pamiętam to robisz initiala, a to jest malowanie z 44 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Tak wiem miał być initial, ale teraz robię initial modiefied-zgadza się kamo z 1944 jak pisałeś, wszystko jet pod kontrolą, w instrukcji jest pokazane jakie części do danej wersji, nie przykleiłem jeszcze żadnych istotnych części do wersji initial, więc bez problemu przykleję teraz części do initial modiefied. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 A mnie osobiscie podobaly sie szlaczki z drugiego pomyslu na malunki. Sposob brudzenia jakims lepiszczem przed malowaniem jest calkiem ciekawy,widzialem juz to gdzies. Dobrze ze masz swoja wizje na final. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2012 No dzięki, jutro będzie kolejna, już bardziej ,,znacząca" odsłona. No trudno wszystkim kamuflażem nie dogodzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Cześć no i w końcu ten ,,znaczący" postęp, pułki amunicyjne włożone do wnętrza na sucho, tak samo jak dodatki, bryła i działo skończone w 99%, dzisiaj jeszcze coś pogrzebię poszpachluję, poszlifuję i myślę, że jutro zacznę malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 ...pułki amunicyjne... Jeżeli już to pułki zaopatrzeniowe, ale i tak żadnego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Ale podgoniłeś robotę Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 ...pułki amunicyjne... Jeżeli już to pułki zaopatrzeniowe, ale i tak żadnego nie widać. A jak dla mnie to półki. ;) Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Czekam na malunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Dzięki, no podgoniłem podgoniłem . Z tymi półkami to sory, nie wiedziałem jak się to fachowo nazywa, więc tak napisałem z rozmachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie tyle chodziło mi o nazwę co o ortografię. Inne jest znaczenie półki, a inne pułku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2012 A tak rzeczywiście, dopiero po ponownym przeczytaniu zauważyłem błąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Galeria viewforum.php?f=68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi