produdi Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam Ostatnie 2 tygodnie zaowocowały takim bobem który na stówę trafi do kąpieli . Model momentami robiony na kacu . Przez to ma mnóstwo baboli , ale będziecie mieli co wytykać . Miłego podziwiania i komentowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Mi tam się podoba a nawet bardzo ale moje zdanie to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Mi się też podoba. Muszę wypróbować technikę "na kacu". może i mnie co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Jak na kacu ci takie wychodzą to dawaj teraz następny na trzeźwiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 na kacu to sklejanie modeli to chyba ostatnia rzecz ktora chcialoby mi sie robić: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Po prostu nie pij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Zdecydowanie masz inny rodzaj kaca niz ja.Zadaj jakies rainsy,dopiesc wydechy i bedzie ok. A na pw zdradz co pijesz-faktycznie moze o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja też chciałbym się dowiedzieć co pijesz bo jak ja mam kaca to nawet boje się spojrzeć w stronę modelu A praca mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Cieszę się , że model się podoba . A co do kaca to zabalowało się trochę na działce a następnego dnia strasznie mi się nudziło . Wybrałem dłubanie przy modelu bo ile można gapić się w telewizor . Przy dłubaniu dzień szybko zleciał i odeszły wszelkie bóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Bardzo fajna, podoba mi się rdzawy wash i brudzing gęsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi