Michał96 Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Ha ha, ręce opadają na prawdę. Sory, nie chciałem być złośliwy, ale dostałeś tak szczegółową ,,instrukcję" wklejania zdjęć od Janusza i nadal to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 To nie bądź złośliwy michał96 bo starałem się wstawiać tak jak Janusz mi pokazał a wyszło jak wyszło .wystawiane przezemnie zdjęcia możesz zobaczyć na moim profilu na fotosiku podaje adres Www.fotosik.pl/u/1253. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 http://www.modelwork.pl/viewforum.php?f=93 Tam możesz spamić do woli.Może się nauczysz jak wklejać te fotki wedle powyższych poradników i wysyłać jedną wiadomość a nie 11. Nie dopuszcza się stosowania linków w relacjach warsztatowych i galeriach. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=58&t=40&hilit=regulamin regulamin http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=7808 zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Grzesiek nie chodzi mi o to żeby spamić tylko ja jestem nowy i nie zanadrzu umiem wstawiać zdjęcia próbowałem je wstawiać jak Janusz mi pokazał a wyszło jak wyszło.pamietaj ja nie Spamuje Nie wiedziałem ze zdjęcie można do jednego posta wstawiać, . Pozdrawiam modelarz15220 Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Jak wkleisz fotkę tak jak to robiłeś jedenaście już razy , przenosisz kursor na koniec wiersza dajesz enter i powtarzasz całą czynność, czyli wklejasz kolejną i znowu Img wklejasz fote Img, kursor na koniec, enter i masz drugą i tak do usranej śmierci można, w jednym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Grzesiek w postaram się konto na fotobucket założyć i z tamtąd wstawiać zdjęcia na forum. pozdrawiam modelarz15220 Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie darth wstawiałem tyle bo nie wiedZialem czy się wstawily czy nie i myślałem ze one będą na 1 stronie a przynosiły się na 2 rozumiesz? Pozdrawiam modelarz15220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Od dziś zdjęcia bd starał się wstawiać przez photobucket. Pozdrawiam modelarz15220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Kamil ja się tak nie Bawie tylko dopiero uczę się wstawiać zdjęcia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Postaram się je tak wstawiać żeby nie spamowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie wymądzaj się Kamil inni tez wystawiają zdjęcia z etapów budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 inni tez wystawiają zdjęcia z etapów budowy Bez urazy, ale jest różnica między wstawianiem zdjęć a pisaniem posta pod postem (jeśli chcesz coś dopisać do poprzedniego posta to go edytuj, a nie pisz jeden pod drugim). Najlepiej posłuchaj Kamila i ucz się wstawiać zdjęcia i pisać posty w dziale testowym (po coś on chyba jest), a dopiero później weź się za warsztaty. I nikt się tu nie wymądrza, tylko po prostu staramy się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 ale nikt tam juz nie uczy sie wstawiac zdjec a ja robie modele tak jak wy poto zarejstrowalem sie na to forum a co do wstawiania zdjęc zakładam konto na photobucket i mam nadzieje ze z tamtad łatwiej będzie mi wstawiac zdjęcia. apropo pomagania nie czuje ssie akceptowany przez was czuje sie wrecz odrzucany. prosze o szybka odpowiedz modelarz15220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 http://www.modelwork.pl/viewforum.php?f=93 Tam możesz spamić do woli Link do wątku testowego. Napisałem spamić,bo możesz tam wklejać te zdjęcia ile wlezie do czasu jak się nauczysz. A zmiana fotosika na photobucket wiele nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 No a ile można tłumaczyć głupie wstawianie zdjęć za pomocą poradników, odsyłania do działów z pomocą . Widzisz na takie głupie gadanie o zdjęciach poszły 3 strony wątku, zamiast warsztatu wyszedł kolejny dział ,,pomoc ze zdjęciami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 ok rozumiem grzesiek ale postaram sie juz teraz wstawic tu zdjecie z wczorajszej budowy i moze wstawie tez cos z dzisiejszej jak cos porobie dzieki za rady. pozdrawiam modelarz15220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 michal sory za to wstawianie zdjec ale to jest nadal dzial w ktorym bd dokumentowal budowe opla dla proby i oceny wstawie zdjecia z wczorajszych prac w warsztacie a potam jak coś podlubie to z dzisiejszch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 inni tez wystawiają zdjęcia z etapów budowy Bez urazy, ale jest różnica między wstawianiem zdjęć a pisaniem posta pod postem (jeśli chcesz coś dopisać do poprzedniego posta to go edytuj, a nie pisz jeden pod drugim). Najlepiej posłuchaj Kamila i ucz się wstawiać zdjęcia i pisać posty w dziale testowym (po coś on chyba jest), a dopiero później weź się za warsztaty. I nikt się tu nie wymądrza, tylko po prostu staramy się ci pomóc. Kolega coś ci właśnie napisał i znowu 2 posty pod rząd zamiast w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) wstawilem wieksze zdjecia sa na dole Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Na dole posta po prawej stronie masz opcję edytuj.Do określonego czasu mozesz każdy post zmienić. Więc zamiast pisać x postów można napisać 1 . Lepiej załóż nowy wątek w dziale test i tam naucz się wklejać te zdjęcia. Jak już się nauczysz to możesz wklejać je tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 ale zdjecia dobrze wstawiłem i dzisiaj bd nowe wiec daj spokuj z tym watkiem testowym ok grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 moge wstawic wieksze zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) ostatnie zdjecie to moje ulubione podrawiam modelarz15220 Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) I o to nam chodziło. Ale nadal zapominasz o opcji edytuj i nabijasz sobie bez sensu liczbę postów, bo przepraszam, ale pisanie dwóch postów pod rząd w jednej minucie to chyba przesada. To forum, a nie czat. Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi