Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ha ha, ręce opadają na prawdę. Sory, nie chciałem być złośliwy, ale dostałeś tak szczegółową ,,instrukcję" wklejania zdjęć od Janusza i nadal to samo...

• Odpowiedzi 125
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

http://www.modelwork.pl/viewforum.php?f=93

Tam możesz spamić do woli.Może się nauczysz jak wklejać te fotki wedle powyższych poradników i wysyłać jedną wiadomość a nie 11.

Nie dopuszcza się stosowania linków w relacjach warsztatowych i galeriach.

http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=58&t=40&hilit=regulamin regulamin

http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=7808 zdjęcia

Napisano (edytowane)

Grzesiek nie chodzi mi o to żeby spamić tylko ja jestem nowy i nie zanadrzu umiem wstawiać zdjęcia próbowałem je wstawiać jak Janusz mi pokazał a wyszło jak wyszło.pamietaj ja nie Spamuje Nie wiedziałem ze zdjęcie można do jednego posta wstawiać,

.

Pozdrawiam modelarz15220

Edytowane przez Gość
Napisano

Jak wkleisz fotkę tak jak to robiłeś jedenaście już razy , przenosisz kursor na koniec wiersza dajesz enter i powtarzasz całą czynność, czyli wklejasz kolejną i znowu Img wklejasz fote Img, kursor na koniec, enter i masz drugą i tak do usranej śmierci można, w jednym poście

Napisano (edytowane)

Grzesiek w postaram się konto na fotobucket założyć i z tamtąd wstawiać zdjęcia na forum. pozdrawiam modelarz15220

Edytowane przez Gość
Napisano

Nie darth wstawiałem tyle bo nie wiedZialem czy się wstawily czy nie i myślałem ze one będą na 1 stronie a przynosiły się na 2 rozumiesz? Pozdrawiam modelarz15220

Napisano
inni tez wystawiają zdjęcia z etapów budowy

Bez urazy, ale jest różnica między wstawianiem zdjęć a pisaniem posta pod postem (jeśli chcesz coś dopisać do poprzedniego posta to go edytuj, a nie pisz jeden pod drugim). Najlepiej posłuchaj Kamila i ucz się wstawiać zdjęcia i pisać posty w dziale testowym (po coś on chyba jest), a dopiero później weź się za warsztaty. I nikt się tu nie wymądrza, tylko po prostu staramy się ci pomóc.
Napisano

ale nikt tam juz nie uczy sie wstawiac zdjec a ja robie modele tak jak wy poto zarejstrowalem sie na to forum a co do wstawiania zdjęc zakładam konto na photobucket i mam nadzieje ze z tamtad łatwiej będzie mi wstawiac zdjęcia. apropo pomagania nie czuje ssie akceptowany przez was czuje sie wrecz odrzucany. prosze o szybka odpowiedz modelarz15220

Napisano
http://www.modelwork.pl/viewforum.php?f=93

Tam możesz spamić do woli

Link do wątku testowego. Napisałem spamić,bo możesz tam wklejać te zdjęcia ile wlezie do czasu jak się nauczysz. A zmiana fotosika na photobucket wiele nie da.

Napisano

No a ile można tłumaczyć głupie wstawianie zdjęć za pomocą poradników, odsyłania do działów z pomocą .

Widzisz na takie głupie gadanie o zdjęciach poszły 3 strony wątku, zamiast warsztatu wyszedł kolejny dział ,,pomoc ze zdjęciami".

Napisano

ok rozumiem grzesiek ale postaram sie juz teraz wstawic tu zdjecie z wczorajszej budowy i moze wstawie tez cos z dzisiejszej jak cos porobie dzieki za rady. pozdrawiam modelarz15220

Napisano

michal sory za to wstawianie zdjec ale to jest nadal dzial w ktorym bd dokumentowal budowe opla dla proby i oceny wstawie zdjecia z wczorajszych prac w warsztacie a potam jak coś podlubie to z dzisiejszch

Napisano
inni tez wystawiają zdjęcia z etapów budowy

Bez urazy, ale jest różnica między wstawianiem zdjęć a pisaniem posta pod postem (jeśli chcesz coś dopisać do poprzedniego posta to go edytuj, a nie pisz jeden pod drugim). Najlepiej posłuchaj Kamila i ucz się wstawiać zdjęcia i pisać posty w dziale testowym (po coś on chyba jest), a dopiero później weź się za warsztaty. I nikt się tu nie wymądrza, tylko po prostu staramy się ci pomóc.

Kolega coś ci właśnie napisał i znowu 2 posty pod rząd zamiast w jednym.

Napisano

Na dole posta po prawej stronie masz opcję edytuj.Do określonego czasu mozesz każdy post zmienić. Więc zamiast pisać x postów można napisać 1 .

Lepiej załóż nowy wątek w dziale test i tam naucz się wklejać te zdjęcia. Jak już się nauczysz to możesz wklejać je tu.

Napisano (edytowane)

I o to nam chodziło. Ale nadal zapominasz o opcji edytuj i nabijasz sobie bez sensu liczbę postów, bo przepraszam, ale pisanie dwóch postów pod rząd w jednej minucie to chyba przesada. To forum, a nie czat.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.