Konrad C Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Niestety wygląda to fatalnie. Co wygląda fatalnie w tym modelu? proszę o odpowiedz Pozdrawiam modelarz 15220 Wszystko, robisz to po prostu niechlujnie i bardzo chaotycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Skąd wiesz że wszystko?!!!!! A wy zamiast mi dawać rady to krytykujecie tak jak byście się na mnie udzieli bo jestem nowy na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 No lepiej a co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negev Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Kręcę coś przy tym samym modelu. Jeśli chcesz zrobić, moim zdaniem, ciekawą pakę, elementy drewniane wnętrza pomaluj cienko piaskowym kolorem. Następnie twardym pędzlem wcieraj, nie maluj, wcieraj farbę artystyczną olejną Siena Palona. Powinna wyjść Ci struktura drewna i kolor. Ja używam dość taniej firmy farb artystycznych Classico. Cena za tubę to ok. 12 pln. Starczy Ci na 5 lat Mają to do siebie, że schną nawet dwa dni, dlatego jesli coś Ci nie wyjdzie, możesz zetrzeć ręcznikiem papierowym i próbować od nowa. Dobrze, gdybyś po pracy położył model na słońcu, żeby farba szybciej wyschła. Z góry przepraszam za jakość zdjęcia. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Skąd wiesz że wszystko?!!!!! A wy zamiast mi dawać rady to krytykujecie tak jak byście się na mnie udzieli bo jestem nowy na tym forum. Człowieku!wstawiasz fotki na forum,chcesz żeby je komentowano a jak to ludzie robia to sie "uruchamiasz"! nie tędy droga!przejrzyj forum,popatrz jak ludzie robia swoje modele,poczytaj,popytaj jak czegos nie wiesz..obojetnie ile masz lat-każdy Ci tu pomoże tylko musisz tego chcieć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Uploaded with ImageShack.us Widziałeś gdzieś bejcowane deski w pojazdach wojskowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Dzięki za sposób malowania paki nagev. A co do forum piotrkur to codziennie je przeglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Skąd wiesz że wszystko?!!!!! A wy zamiast mi dawać rady to krytykujecie tak jak byście się na mnie udzieli bo jestem nowy na tym forum. Wystarczy popatrzeć się na zdjęcia. Z krytyki można chyba wywnioskować co masz poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 nie wystarczy przeglądać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Wiem o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 witam oto najnowsze zdjęcia z budowy opla blitz proszę o opinie i wskazówki pozdrawiam modelarz15220. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 A jednak nie czytasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 1,3,4,6,7 zdjęcie do usunięcia.Popatrz pierwsze co chcesz wkleić a później wklejaj. Na przyszłość elementy przeźroczyste (szyby) wklejaj na preparat clearfix. Malujesz aerografem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 proszę o opinie i wskazówki . Czego maja dotyczyc te opinie i wskazówki ,bo ja na zdjęciach poza rozmazaną masą nic nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 proszę o opinie i wskazówki . Czego maja dotyczyc te opinie i wskazówki ,bo ja na zdjęciach poza rozmazaną masą nic nie widzę o jakiej rozmazanej masie ty mówisz zdjęcia były robione aparatem canon powershot i są dobrej jakości tylko 2 są rozmazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Ja tam widzę 5 rozmazanych.Pooglądaj inne warsztaty to zobaczysz co znaczy ,,dobre" zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 dacie spokój z tą jakością zdjęć???????? ważne są dla was zdjęcia czy model??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Da się oceniać pokój przez drzwi? Jak można ocenić coś czego nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Chłopie pokaż mi palcem choć jedno dobre/ostre,wyraznie/zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Model na takim samym poziomie co zdjęcia, dno kompletne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 grzesiek to jak ja mam zwiększyć tą jakość zdję aparat mam bardzo dobry więc co mam zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Przede wszystkim dobre światło,a zdjęcia najlepiej rób na kawałku bristolu ze statywu. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 seb twoje modele dno i odwal sie ode mnie z tymi opiniami. co tylko negatywne umiesz pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Modelarz15220, rób swoje i nie przejmuj się głupimi docinkami. Klepią złośliwe komentarze, bo zżera ich zazdrość. Gdy sami byli w Twoim wieku, to matki musiały im sznurowadła wiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 seb twoje modele dno i odwal sie ode mnie z tymi opiniami. co tylko negatywne umiesz pisac Ale spokojnie...siedem stron o wstawianiu zdjęć ,ich nijakości[brak ostrości],model upaciany po dach klejem. Ja rozumiem - nowy/młody-kleję jak umiem. Ale pliz - posłuchaj,czytaj co piszą inni...nawet jeżeli to krytyka,krytyka i tylko krytyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi