elefantes Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Błotniki gdzie jest plamka nie pasują na kabinę i wygląda to dość dziwnie?? bo kabina jest na boku. Być może tak jest, bo przykleiłeś nadkola odwrotnie. Z tego co pamiętam, to w tej Scanii jest błąd w instrukcji. Ale obym sie mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Z tego co pamiętam, to w tej Scanii jest błąd w instrukcji. Ale obym sie mylił Rolling Eyes W Scanie 4 serii (164L 580) jest ten błąd więc w tej też może być. Trzeba nadkola zamienić stronami I w tedy wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Listopada 2007 Autor Share Napisano 5 Listopada 2007 W tej scanii nie ma takiego błędu ale jak by był to bym poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Truckerek93 jeżeli dalej szukasz tego zbiornika to mam taki na zbyciu po rozbiórce Scani 144 jak coś to odezwij się na gg pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Powiem ci szczeze w kazdej scani z jaka sie spotkalem i sam mialem to byl blad w instrukcji i trzeba bylo zamienic nadkola tak wiec mysle ze nie warto jest sie wybierac a ta scania co ty masz to jest tylko zmieniona kabina w niej i przedni zderzak w wszystko jest to samo co w SCANIA 164 L Topclass 580 CV .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Listopada 2007 Autor Share Napisano 6 Listopada 2007 No ok ale jak był by bład to bym zauważył i poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Listopada 2007 Autor Share Napisano 16 Listopada 2007 Napisałem do kolegi w sprawie zbiornika ale bez odpowiedzi wiec ponawiam prośbę czy ktoś ma taki zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Kolego ja posiadam taki zbiornik jak cos to pisz na pw lub gg 2115374 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Listopada 2007 Autor Share Napisano 16 Listopada 2007 A zapomniałem szukam jeszcze panel boczny od R-ki Chodzi o drzwi od strony pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi