KAMIL90 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam wszystkich , nazywam się Kamil i będzie to mój pierwszy wątek warsztatowy na forum. A na warsztat trafiła tytułowa pantera jak dla mnie najpjękniejszy czołg .Do budowy modelu użyję Panther A late production Dragona , zestawu Voyager PE35084, oraz zimeritu Atack. Mam mały kłopot poszukuję innych zdjęci tego pojazdu Zdjęcia z postępów postaram się wstawić jak tylko będe miał dostęp do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Też bardzo lubię ten czołg.Chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Witaj Wydaje mi się , że jest to jedyne zdjęcie tego egzemplarza . Co do kici to czekam na pierwsze odsłony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Kolego Kamilu napieraj chętnie popatrzę i będę podziwiał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Zasiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam oto obiecane zdjęcia , od razu przepraszam za jakość zdjęci ale dopiero się uczę . A do zestawu dołączyłem osłony przeciw odłamkowe na dach wierzy oraz wentylatorów Voyagera. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 3 Września 2012 Autor Share Napisano 3 Września 2012 Witam mała aktualizacja został przyklejony zimerit. Pozostało mi jeszcze poszpachlować łączenia i dorobić więcej odprysków , a od jutra montaż blach created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Piękna ta pantera.Czekam na blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Puki co super wszystko wygląda, tylko jedno pytanko. Będziesz dawał z blachy przednie tzn. te ruchome elementy błotników?, widać je na fotce Voyagera tylko nie wiem czy są w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 3 Września 2012 Autor Share Napisano 3 Września 2012 Puki co super wszystko wygląda, tylko jedno pytanko. Będziesz dawał z blachy przednie tzn. te ruchome elementy błotników?, widać je na fotce Voyagera tylko nie wiem czy są w zestawie? Co do błotników to są one w zestawie Voyagera, a błotniki pozostawiam plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Puki co super wszystko wygląda, tylko jedno pytanko. Będziesz dawał z blachy przednie tzn. te ruchome elementy błotników?, widać je na fotce Voyagera tylko nie wiem czy są w zestawie? Co do błotników to są one w zestawie Voyagera, a błotniki pozostawiam plastikowe. No to OK, bo pomyślałem że jak zechcesz je zmienić to ciężko będzie teraz z usunięciem starych. Ale skoro postanowiłeś je zostawić to podziwiam dalej. Działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 6 Września 2012 Autor Share Napisano 6 Września 2012 Witam kolejny mały postęp w pracach nad panterą . Została skończona tylnia płyta i doszły osłony przeciw odłamkowe na tylnie wentylatory i dach wierzy. created by picasa2html.com Wszelkie uwagi jak i propozycje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 No to tak. Wygląda niby ok, ale: -co się stało z siatką na prawym okragłym wlocie do wentylatora? Pozatykały się oczka coś.. -rury wydechowe należało by nawiercić, bo jak już się bierzesz pożądnie za Panterę, to szkoda takiego "pikusia" odpuszczać. -ten miedziany uchwyt na dachu wieży nie wyszedł najlepiej -siakiś krzywy...?? No, a tak to git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 No to tak. Wygląda niby ok, ale:-co się stało z siatką na prawym okragłym wlocie do wentylatora? Pozatykały się oczka coś.. -rury wydechowe należało by nawiercić, bo jak już się bierzesz pożądnie za Panterę, to szkoda takiego "pikusia" odpuszczać. -ten miedziany uchwyt na dachu wieży nie wyszedł najlepiej -siakiś krzywy...?? No, a tak to git. jeszcze haki mocujące ogniwka zapasowe , chyba że masz foty gdzie stosowano płaskowniki jak to przedstawiłeś,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi