Ritter Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeżeli temat był już omawiany to przepraszam za dublowanie i proszę o skasowanie. Dziś przeglądałem zapowiedzi w pewnym sklepie internetowym i zobaczyłem w zapowiedziach powyższy zestaw. Nie ukrywam, że informacja spadła jak z nieba. Mam nadzieję, że zestaw ukaże się wkrótce i powstaną kolejne wersje i modele tej pięknej ciężarówki. Na chwilę obecną żadnych zdjęć wyprasek czy innych elementów nie znalazłem. Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Mam nadzieję, że zestaw ukarze się wkrótce Podobno już we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Mam nadzieję, że zestaw ukarze się wkrótce Podobno już we wrześniu. kubisz: A co to za podkreślenie? I czemu ma służyć? A co do zestawu... wiem, że nie można dzielić skóry na niedźwiedziu..., ale jakość dotychczasowych wyrobów Rodena w skali 1:35 pozostawia wieeeele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Mam nadzieję, że zestaw ukarze się wkrótce Podobno już we wrześniu. kubisz: A co to za podkreślenie? I czemu ma służyć? Zainteresowani wiedzą. A Ty się domyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Wypraski i kalkomanie: http://www.roden.eu/HTML/804.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Po poznaniu nowych Roden'ów można powiedzieć, że model KrAZa będzie gitara. Nie ma to, tam to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Wszystkich zainteresowanych zakupem modelu zapraszam do skorzystania z przedsprzedaży (preorder). Zamawiając model do 14.10 do godz. 00:00 cena jest niższa o 10%. Ilość modeli jest limitowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 In-box pa russkij: http://www.dishmodels.ru/gshow.htm?p=11428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Ciekawy pomysł na plandekę Ech... trza się brać za kończenie swojego 255B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Co raz więcej firm będzie stosowało vacu jako plandeki, wnętrza do kabiny (szybki). Prekursorem była firma MAC w swoich modelach Kamazów w 1/87. Taniej kosztuje wykonanie szybek czy też plandek w 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi