Apache Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Gratulacje fotki admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Hej Nie mój cyrk, nie moje małpy. Ale z przyjemnością patrzę na Twoją robotę. Szczególnie na eksploatacyjne "smaczki" - brakujące litery na masce, urwany chlapacz, ślady po nalepkach na drzwiach ... Kawał dobrej roboty. Fotka admina zasłużona oburącz. Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Żeby nie fotka admina w życiu bym go nie zobaczył... piękne wykonanie ciężko odróżnić od realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Dorób tło i na pewno ktoś się nabierze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Świetny model! W sumie jak to zawsze u Ciebie. Coś naprawdę pięknego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Genialny model. Takie ciężarówki to ja lubie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mda Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Witam Widzę że dawno temu wypowiadały się osoby, ale musiałem się zarejestrować i pogratulować twórcy tego modelu, a dlaczego bo Volvo F1224 było moim pierwszą ciężarówką którą kupiłem, jeździłem nim 7 lat jakieś 500000km i mam wielki sentyment do tego pojazdu. Zdjęcia które oglądałem przywróciły mi wspomnienia z dawnych lat i wiele bym dał by kupić takie Volvo wyremontować i cieszyć oko. Pozdrawiam i wielce podziwu dla kunsztu modelarskiego (miejscami jakbym widział swój silnik czy inne elementy realizm 100%) gratuluję realizacji. Ps W młodych latach też budowałem modele "Mały Modelarz" (największy wyczyn Pancernik HMS Rodney) - no i dostępne plastikowe także tematyka trochę mi znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Model prezentuje się rewelacyjnie ,bardzo lubię modele tzw.zmęczone,używane itp.Gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi